minäminä

Oma kuva
Hiphei 17vee tsirbuli Oulusta joka tykkää jakaa kaikki elämän suuret ja pienet ongelmat koko maailmalle eli luvassa paljon raivotusta kuvilla, musiikilla ja muulla mukavalla maustettuna.

juttuja

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Wanhat 2012 part. 2

Hiphei ja vähän lisää materiaalia Wanhoista ku tuo viimesin postaus oli erittäin pikainen! :)
Perjantaina oli siis se hieno hetki ku pääsin vihdoin itekki leikkimään prinsessaa ainaki päivän ajaksi.
Herätys oli kello 5:00 että kerkeisin kunnialla laittaa tavarat valmiiksi ja kipittää 6:00 kampaajalle ja meikattavaksi... se oli kuitenki vaivan arvosta, tuhannet kiitokset Double5:n Saijalle! :) Hiukset oli kaukana siitä mitä ajattelin mut onneks annoin kampaajalle about vapaat kädet, lopputulos oli lähestulkoon täydellinen.
Viime postauksen kuvat on varmaa jo aika suuntaa-antavia mut tässä viel selvennykseksi close-uppia!

Ekaksi siis tanssittiin pelkästää oman koulun kanssa Urheilutalolla ja sitten kaikki Oulun lukiot bailas yhessä Ouluhallilla. :) Kuvasaldoa mielivaltaisessa järjestyksessä ♥


Kaikki oli jumalattoman nätteinä/komeina! :)
Jotkut näistä kuvista tuli nyt aikalailla toistona mutta en tosiaa jaksa alkaa lajittelemaa niitä tän enempää, anteeksi.
Pitää viel mainostaa että olin erittäin hyvin tyytyväinen tuohon mekkoon, yllättäen tosi harvalla meiän koulusta oli yleensäkkään pinkki mekko nii mähä erotuin joukosta aiva loistavasti :D Sen huomas katsomon pikkutyttöki, joka osotti mua ja sano äidilleen että 'Äiti kato, prinsessa!', aaw ♥
Kaiken kaikkiaan kaikki onnistu lähestulkoon suunnitelmien mukasesti, nii puku, hiukset, meikki ku pariki ja voi sanoo et toi päivä oli ehottomasti unohtumaton.

Ai niin ja melkeen pääs unohtumaan, oliha meillä jatkotki!


Kuvien laatu on 10+, mutta voin luvata et meno oli tasan yhtä hämärää ku kuvatki. Pisteet mm. strippauskilpailuun osallistuneille ja varsinki jatkojen järjestäjille!

Eli nääääääin suuret kiitokset kaikille OSYKin Wanhoille ja tanssien & jatkojen järjestäjille ja erityisesti Santerille, Annille ja Pinjalle henkisestä tuesta (Sanelle vähä fyysisestäki) ja Jassulle, Olgalle ja Amandalle kuvaamisesta ♥
Me love you long time !

2 kommenttia:

  1. ihania kuvia!!:--)

    http://janette-paivarinta.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. aivan ihana kampaus ja mekko! :) ja oot tosi nätti

    http://minka-psiloveshoes.blogspot.com/

    VastaaPoista